Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Argan42 Production - Comédie de Bruxelles - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
A Two Dogs Company A Two Dogs Company Kunst en cultuur
Alice Editions Alice Editions Kunst en cultuur

Argan42 Production - Comédie de Bruxelles

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Het gezelschap Argan42 Production werd in 2004 opgericht door de acteur en regisseur Daniel Hanssens. Na 25 jaar carrière wilde hij met die structuur zijn vrijheid en autonomie als artiest vrijwaren. De naam Argan komt van de ingebeelde zieke uit het toneelstuk van Molière. Het gezelschap werkt zonder subsidies, wat zeldzaam is in België, en hanteert sinds 2010 de naam ‘Comédie de Bruxelles’. Een van de vaste locaties voor de voorstellingen is The Egg, naast culturele centra en theaters zoals Le Public. Op 10 jaar tijd voerde Comédie de Bruxelles 1.000 voorstellingen op van 35 stukken. Triodos Bank heeft een krediet verleend om de ontwikkeling van Argan42 Production te ondersteunen.

http://www.comediedebruxelles.com

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Rue Bara 175/1
1070
Bruxelles
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.