Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van IN8 - Résidence Cocoon - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

IN8 - Résidence Cocoon

Zorg (Sociale economie)

IN8 is een projectvennootschap die werd opgericht voor de overname van rusthuis Cocoon in Montigny-le-Tilleul, in de buurt van Charleroi. Het is een kleinschalig rusthuis met een familiaal karakter waar 24 senioren wonen. De nieuwe directie die het rusthuis in 2015 overnam, is er zich van bewust dat de keuze voor een rusthuis een moeilijke en belangrijke beslissing is. Ze is er ook van overtuigd dat een kleinschalige omgeving bijdraagt tot het onderhouden van menselijke en familiale banden. Triodos Bank heeft een krediet verleend om de overname van Residentie Cocoon te financieren.

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Rue du Bois Frion 2
6110
Montigny-le-Tilleul
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.