Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Maison Médicale Soins pour Tous 1070 - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Maison Médicale Soins pour Tous 1070

Zorg (Sociale economie)

Het wijkgezondheidscentrum Soins pour Tous 1070 is een medische groepspraktijk die eind 2014 de deuren opende in Anderlecht. De buurtbewoners kunnen er terecht bij een arts, kinesitherapeut, verpleger of diëtist. Zoals de meeste centra werkt de praktijk met het forfaitaire systeem. Dat betekent dat ingeschreven patiënten niet hoeven te betalen voor een consultatie, omdat het centrum een vast maandelijks bedrag per patiënt krijgt van het ziekenfonds. Zo wordt gezondheidszorg ook toegankelijker voor wie het minder breed heeft. Triodos Bank heeft het centrum een krediet verleend voor de inrichting en het meubilair.

http://www.soinspourtous1070.be/

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Chaussée de Mons 814
1070
Bruxelles
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.