Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Casse-Noisettes - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Boobs-'n-Burps Boobs-'n-Burps Winkels Non-food
Carodec Carodec Winkels Non-food
De Kruidotheek De Kruidotheek Winkels Non-food

Casse-Noisettes

Winkels Non-food (Sociale economie)

De speelgoedwinkel Casse-Noisettes is gespecialiseerd in houten speelgoed, ‘samenwerkingsspellen’, creatieve spellen en gezelschapsspelen voor volwassenen. Daarnaast ligt er ook een klassieker aanbod in de rekken. De meeste spellen in de winkel zijn in Europa geproduceerd. De oprichter ontwikkelde ook zelf spellen, waarvan er al duizenden verkocht zijn. In 2014 liet hij zijn winkel over aan twee jonge vrouwen. Zij breidden het aanbod verder uit met kinderboeken en creatieve workshops. Triodos Bank heeft hen een krediet verleend om de overname van de winkel te financieren.

http://www.casse-noisettes.be/

Winkels Non-food

In deze sector financiert Triodos Bank een breed scala aan duurzame winkeliers. Vaak zijn dat gespecialiseerde winkels met ambachtelijke producten.

Adres:
Chaussée d'Alsemberg 76
1060
Bruxelles
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.