Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Alice Editions - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
in-C in-C Maatschappelijke projecten
A Two Dogs Company A Two Dogs Company Kunst en cultuur

Alice Editions

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

De uitgeverij Alice Editions is gespecialiseerd in kwaliteitsboeken voor kinderen, zowel prentenboeken als jeugdromans (voor alle verschillende niveaus). Haar catalogus telt meer dan 350 titels, waarvan sommigen wereldwijd vertaald zijn. Alice werd gekozen als embleem voor de uitgeverij omdat het personage uit ‘Alice in Wonderland’ symbool staat voor de verborgen realiteit en de kracht van de verbeelding. De uitgeverij heeft ook een volwassenenafdeling die boeken publiceert over filosofie, cultureel erfgoed en vrije tijdsbesteding. In 2014 liet de oprichter en zaakvoerder zijn uitgeverij over aan zijn medewerkster Mélanie Roland die er al sinds 2011 werkte. Alice Holding werd opgericht om de overname mogelijk te maken via de verkoop van aandelen. Triodos Bank heeft een krediet verleend om de overname te financieren.

http://www.alice-editions.be

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Rue Beckers 17
1040
Bruxelles
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.