Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Gemeente Arnhem/ Rozet - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
François Vioolbouw François Vioolbouw Kunst en cultuur
Galerie Terra Delft Galerie Terra Delft Kunst en cultuur
Gemeente Leeuwarden Gemeente Leeuwarden Kunst en cultuur
Global Art Company Global Art Company Kunst en cultuur

Gemeente Arnhem/ Rozet

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Rozet is het centrum voor cultuur, kennis en educatie in Arnhem. Een podium voor stedelijke activiteiten, gericht op maatschappelijke en duurzame ontwikkeling en de creatieve industrie van Arnhem. Het centrum vervult een sociale functie. Het is een zogenaamde ‘derde plaats’. Een plek naast je huis en je werkplek. Het is een ontmoetingsplek waar je op een informele manier onder de mensen kunt zijn.
Het gebouw biedt moderne vergaderzalen, een panoramaterras, auditorium en dans, theater, muziek en beeldende lokalen. Binnen de muren van het groot stedelijke en robuuste gebouw zijn de bibliotheek, Volksuniversiteit, het Erfgoedcentrum, Kunstbedrijf Arnhem, Kunstuitleen ToART, en café-restaurant Momento gehuisvest. Rozet werkt samen met deze huurders om kennis te delen, verdieping te bieden en bezoekers te prikkelen.

http://www.rozet.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Kortestraat 16
6811 EP
Arnhem
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.