Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Wonion - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Wattbaan Wattbaan Duurzaam vastgoed
Westergasfabriek Hotel Westergasfabriek Hotel Duurzaam vastgoed

Wonion

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Wonion biedt goede en betaalbare woningen aan mensen in de gemeente Oude IJsselstreek.. Daarbij zet de coöperatie zich extra in voor mensen met een kleine portemonnee en voor mensen die door een zorgvraag geen passende woning kunnen vinden. Wonion realiseert deze betaalbaren woningen door te investeren in energiemaatregelen en duurzaamheid. De coöperatie uit de Achterhoek zet in op het energiezuiniger maken van haar woningen en het bouwen van energieneutrale en zelfs energienotaloze woningen. Wonion kijkt naar mogelijkheden voor het opwekken van groene energie. Triodos Bank financiert de duurzame renovatie van 161 woningen van Wonion.

http://www.wonion.nl/

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiële status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Hutteweg 115
7071 BV
Ulft
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.