Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Centres PMS Libres Traversière - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Centres PMS Libres Traversière

Onderwijs (Cultuur en welzijn)

De vzw Centres PMS Libres Traversière overkoepelt als inrichtende macht de 5 psycho-medisch-sociale (PMS) centra voor leerlingenbegeleiding van het vrije onderwijs in Luik. Die begeleiden leerlingen van het lager en het middelbaar onderwijs. Daarvoor werken ze nauw samen met hun ouders, met de teams van de scholen en met andere socio-educatieve spelers uit de regio. Jaarlijks volgen ze meer dan 28.000 leerlingen op met een team van een 50-tal zorgverstrekkers: psychologen, sociaal assistenten, verplegers. De organisatie kocht in 2014 een gebouw aan in Visé voor een van haar teams. Triodos Bank heeft daarvoor een krediet verleend.

onderwijs

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer scholen, training en conferentiecentra. In het geval van scholen wordt specifiek gekeken naar het pedagogisch beleid.

Adres:
Rue de Mons 14
4600
Visé
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.