Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Racines - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
L’entre-pot SPRL L’entre-pot SPRL Natuurvoeding
Origin'O Origin'O Natuurvoeding
Saint-Octave Retail Saint-Octave Retail Natuurvoeding
Tim David Tim David Natuurvoeding

Racines

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

Een Italiaanse delicatessenwinkel, een lunchrestaurant, een wijnbar en een podium voor concerten en culturele evenementen … Racines combineert het allemaal op één locatie. Met het concept willen de twee zaakvoerders de gastronomische en culturele tradities van hun Italiaanse grootmoeders voortzetten in Brussel, niet ver van kunstencentrum Flagey. In Firenze werkten ze eerder al in een zaak met een vergelijkbaar concept (Cibréo). Zowel het restaurant als de delicatessenzaak focussen op vegetarische gerechten en lokale of biologische producten. Triodos Bank heeft een krediet verleend om de inrichting van Racines te financieren.

http://www.racinesbruxelles.com

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Chaussée d'Ixelles 353
1050
Bruxelles
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.