Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Campo - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Campo

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Het Gentse kunstencentrum CAMPO is het resultaat van een samensmelting van Victoria en Nieuwpoorttheater. Het ging in 2008 van start onder leiding van artistiek directeur Dirk Pauwels. CAMPO bestaat uit drie locaties in Gent waar kunstenaars werk creëren en tonen. Het gaat zowel om pril en kleinschalig werk als om grote producties, zowel nationaal als internationaal, zonder een eenduidige stijl of inhoud, maar vanuit een bepaalde artistieke mentaliteit en noodzaak. CAMPO houdt de vinger aan de pols met samenwerkingen met het kunstonderwijs en maatschappelijk georiënteerd werk. CAMPO ondersteunt en voedt kunstenaars en daagt hen ook uit met specifieke opdrachten, zowel voor eenmalige projecten als voor samenwerkingen op lange termijn. Triodos Bank verleent een voorfinanciering voor de overheidssubsidies van CAMPO en heeft door de jaren heen ook verschillende renovatiewerken gefinancierd.

http://www.campo.nu

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Nieuwpoort 31-35
9000
GENT
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.