Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Vibe - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Thomas & Piron Thomas & Piron Milieutechnologie
Trait Architects Trait Architects Milieutechnologie
WTCB WTCB Milieutechnologie
Zampone Zampone Milieutechnologie

Vibe

Milieutechnologie (Natuur en milieu)

VIBE vzw (Vlaams Instituut voor Bio-Ecologisch Bouwen en Wonen) informeert over gezond en milieuverantwoord bouwen en wonen. De organisatie behandelt alle onderwerpen die daarmee te maken hebben: niet alleen energie- en waterbesparing, maar ook ruimtegebruik, ecologische stedenbouw en gezonde bouwmaterialen, telkens vanuit het standpunt van gezondheid én milieu. In de databank van Vibe kunt u op zoek gaan naar bio-ecologische producten, leveranciers, verkooppunten, aannemers, of architecten die een VIBE-erkenning bezitten.
Triodos Bank heeft VIBE een kaskrediet verleend als voorfinanciering van subsidies.

http://www.vibe.be

Milieutechnologie

In deze sector financiert Triodos Bank veelal innovatieve bedrijven, die onder andere actief zijn op het gebied van recycling en transport. Gemene deler is dat deze bedrijven proberen de milieu-impact van producten en productieprocessen te verminderen.

Adres:
Grote Steenweg 91
2600
Berchem
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.