Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Talander - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Talander

Zorg (Sociale economie)

Bij Talander wonen en werken 15 jonge mensen met een verstandelijke handicap. Het is een unieke, actieve gemeenschap waar iedereen meewerkt, zijn eigen taak heeft en verantwoordelijkheid draagt, elk op zijn manier. Zo wordt het dagelijkse leven er zichtbaar in de zorg voor het huis, de prachtige omgeving, de biologische tuin of de ezels, schapen, kippen en konijnen. Maar vooral het zorg dragen voor mensen staat centraal, met ruimte voor het individu. Talander is een veilige plek voor persoonlijk ontwikkeling. Artistieke ateliers en een tentoonstellingsruimte nemen daarbij een bijzondere plaats in. In 2008 werd het nieuwe woonhuis feestelijk ingehuldigd. Triodos Bank heeft een investeringskrediet verleend voor de bouw.

http://www.talander.be

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
De Lusthoven 88
2370
Arendonk
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.