Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Skil - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Rewind Design Rewind Design Winkels Non-food
SKIL nv - A.T.E. bvba SKIL nv - A.T.E. bvba Winkels Non-food
Supergoods Gent Supergoods Gent Winkels Non-food
Tiny Big Story Tiny Big Story Winkels Non-food

Skil

Winkels Non-food (Sociale economie)

Skil verstrekt allerlei toebehoren en technische apparatuur die vooral personen met een zware beperking in staat stellen om meer zelfstandig te leven en te communiceren met anderen. Reeds 20 jaar is Skil een voortrekker op het vlak van de begeleiding van personen met een beperking, met specifieke aandacht voor de creatie van hulpmiddelen die de personen met een beperking een grotere autonomie bezorgen. Waar in het prille begin de focus lag op rolwagencomfort en -technologie, is Skil intussen geëvolueerd naar een bedrijf met grote toegevoegde waarde in de diensten en producten die zij aanlevert. Het gamma gaat van eenvoudige hulpmiddelen zoals een leesstok tot de meest gesofisticeerde domoticaprojecten. Communicatie is hierbij een kerngegeven: veel van de ontwikkelde toepassingen stellen mensen met een fysiek beperking in staat om te kunnen werken en participeren aan het dagelijks leven. De computer speelt hierbij dikwijls een belangrijke rol. Triodos Bank verleent een kaskrediet als overbrugging van de tussenkomst door het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap in de aankoop van omgevings- en communicatieapparatuur.

http://www.skil-nv.com/nlhome.htm

Winkels Non-food

In deze sector financiert Triodos Bank een breed scala aan duurzame winkeliers. Vaak zijn dat gespecialiseerde winkels met ambachtelijke producten.

Adres:
Haspelstraat 29
9000
Gent
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.