Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van R.T.A. - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Rosas Rosas Kunst en cultuur
SAS Les Petites Heures SAS Les Petites Heures Kunst en cultuur

R.T.A.

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

R.T.A. staat voor Réalisation, Téléformation, Animation. De vzw werd in 1973 door de Naamse arbeidersbewegingen opgericht om iedereen makkelijker toegang te geven tot expressiemiddelen zoals radio, tv en multimedia. De vereniging is nog altijd actief in dat domein. Ze geeft ook degelijke audiovisuele opleidingen aan doelgroepen met het oog op sociale of professionele integratie en permanente vorming. R.T.A levert analyses en studies over maatschappelijke thema’s ten behoeve van de associatieve sector. Ten slotte is de vzw betrokken bij de voortgezette opleiding van specialisten in verschillende sectoren, zoals cultuur of hulp aan jongeren. R.T.A. is een investeringskrediet aangegaan bij Triodos Bank.

http://www.rta.be

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Rue des Rèlîs Namurwès 1
5000
NAMUR
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.