Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Nirwana - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Carodec Carodec Winkels Non-food
Casse-Noisettes Casse-Noisettes Winkels Non-food
De Kruidotheek De Kruidotheek Winkels Non-food

Nirwana

Winkels Non-food (Sociale economie)

Nirwana is een totaalconcept voor liggen, zitten en gaan. Uw lichaam, en vooral uw rug, staat centraal in hun verhaal. Veel klanten met rug- en nekklachten vinden hun weg naar deze winkel via hun dokter of kinesitherapeut. Maar voorkomen is beter dan genezen. Het kine-team van Nirwana geeft vakkundig en gepersonaliseerd advies. Het gamma is heel uiteenlopend: van kantoorstoelen, bedden en comfortschoenen tot relaxzetels en kinderstoelen. Stuk voor stuk ergonomische producten voor welzijn. Ze zijn ecologisch verantwoord en gemaakt uit natuurlijke recycleerbare materialen. Triodos Bank verleende een investeringskrediet voor de aankoop en renovatie van het gebouw in Wilrijk.

http://www.nirwana.be

Winkels Non-food

In deze sector financiert Triodos Bank een breed scala aan duurzame winkeliers. Vaak zijn dat gespecialiseerde winkels met ambachtelijke producten.

Adres:
De Bruynlaan 127
2610
WILRIJK
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.