Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Espace Environnement - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Ecolife vzw Ecolife vzw Milieutechnologie
Ertveld nv Ertveld nv Milieutechnologie
Eurabo cvba Eurabo cvba Milieutechnologie
F.H.W. Architects F.H.W. Architects Milieutechnologie

Espace Environnement

Milieutechnologie (Natuur en milieu)

Espace Environnement is actief in verschillende maatschappelijke domeinen zoals leefmilieu, consumptie, stedenbouw, patrimonium, gezondheid en duurzame ontwikkeling. Espace Environnement kreeg een erkenning van de Franse gemeenschap als organisatie voor permanente opleiding. Daarnaast kreeg de organisatie ook verschillende opdrachten van het Waalse Gewest en is ze erkend als ‘Maison de l’urbanisme’ en ‘Maison de l’environnement’. Espace Environnement hecht veel belang aan participatie van de burger, overleg tussen alle spelers en netwerking. De organisatie treedt steeds vaker op als initiatiefnemer, deskundige, animator, bruggenbouwer en helpende hand bij initiatieven van de overheid. Door haar grote actieterrein werkt de organisatie met een uitgebreid team van hooggeschoolde medewerkers en heeft ze specifieke knowhow in huis. Voor haar opdrachten werkt Espace Environnement samen met verschillende partners: ondernemingen, overheden, intercommunales, burgers, organisaties, universiteiten en andere opleidingsinstellingen. Dat vergroot de impact en de omvang van haar activiteiten. Triodos Bank heeft Espace Environnement een kaskrediet verleend in afwachting van de beloofde werkingssubsidies.

http://www.espace-environnement.be

Milieutechnologie

In deze sector financiert Triodos Bank veelal innovatieve bedrijven, die onder andere actief zijn op het gebied van recycling en transport. Gemene deler is dat deze bedrijven proberen de milieu-impact van producten en productieprocessen te verminderen.

Adres:
Rue de Montigny 29
6000
CHARLEROI
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.