Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Bioshopping - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Biocap Charleroi Biocap Charleroi Natuurvoeding
Biocap Namur Biocap Namur Natuurvoeding

Bioshopping

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

Bioshopping is een kleine biologische supermarkt in Malmedy met een oppervlakte van 250 vierkante meter. Het gaat om een succesvol concept dat het midden houdt tussen de eerste kleine biologische winkels en de traditionele supermarkten met een biologische afdeling. In de rekken liggen onder andere verse en droge voeding, maar ook biologisch geteelde producten, natuurverf, biologische cosmetica, enzovoort. Het ecologische engagement van Bioshopping blijkt ook uit de installatie van thermische zonnepanelen, een koelsysteem voor verse producten met klimaatregeling en de plantrijke omgeving van de winkel, ook al ligt die langs een drukke weg. Bioshopping is goed voor twaalf jobs in een stad van 12.000 inwoners. Triodos Bank heeft de opstartkosten van Bioshopping gefinancierd.

http://www.shoppingbio.be/

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Avenue du Pont de Warche 4
4960
MALMEDY
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.