Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Zorgboerderij George Morris - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Zorgboerderij George Morris

Zorg (Sociale economie)

Zorgboerderij George Morris is een kleinschalige zorgboerderij voor kinderen met een verstandelijke beperking, waarbij er overdag activiteiten zijn voor kinderen die vrijgesteld zijn van hun leerplicht. Deze zorgboerderij is opgebouwd om het gezin van Ceri en Annemiek Sait heen. Ceri en Annemiek Sait hebben in Wieringerwerf een gezinshuis met woonplaats voor vier kinderen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsstoornis. Daarnaast is er plaats voor vier jongeren waar men dagbesteding aan biedt. Deze dagbesteding bestaat uit oude ambachten, green woodwork en tuinieren. De kinderen worden gestimuleerd bij een gezonde verbinding met de natuur. "George Morris was één van vijf jongeren met wie wij in Linden House in The Sheiling School woonden. Hij was een zeer warmhartig en enthousiaste jongeman van 17 jaar met een zware ontwikkelingsstoornis. Ondanks dat George een beperkt communicatief vermogen had heeft hij zijn eigen volwaardige plaats binnen onze huisgemeenschap in kunnen nemen. In die leefomgeving kreeg hij de kans zich te laten zien en zich te ontwikkelen. George is net na Pasen in 2003 plotseling overleden aan nierfalen. De George Morris zorgboerderij wordt opgezet voor kinderen zoals George."

http://www.georgemorris.nl/

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Oom Keesweg 23
1771 ME
Wieringerwerf
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.