Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Schouwburg en Congrescentrum Orpheus - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Saskia Plagge Saskia Plagge Kunst en cultuur
Scheepvaartmuseum Scheepvaartmuseum Kunst en cultuur
Sis Josip Sis Josip Kunst en cultuur
Smart Estate B.V. Smart Estate B.V. Kunst en cultuur

Schouwburg en Congrescentrum Orpheus

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Theater Orpheus schaart zich in de top 5 van theaters van Nederland. Door de verschillende mogelijkheden van de drie zalen (kleine zaal met 200 plaatsen, middenzaal met 700 plaatsen en grote zaal met 1.200 plaatsen) is een zeer diverse programmering mogelijk. De totale accommodatie kan zowel op de culturele als op de congresmarkt grote groepen bezoekers huisvesten. De grote zaal biedt ruimte aan grote symfonische orkesten en de groot gemonteerde musicals en opera’s. Naast het reguliere culturele aanbod levert Orpheus een bijdrage aan de versterking van cultuureducatie in Apeldoorn door samenwerking met onderwijsinstellingen en instellingen voor kunstzinnige vorming. Verder verleent Orpheus medewerking aan diverse evenementen en stelt het haar zalen tegen gereduceerd tarief beschikbaar voor amateurgezelschappen en lokale instellingen alsook concerten cq voorstellingen van Nationaal Jeugdorkest, jonge theatermakers. Orpheus levert een actieve bijdrage aan het stimuleren van jong talent, door ruimte te bieden aan repetities.

http://www.orpheus.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Triodos Cultuurfonds

Triodos Cultuurfonds is het enige beursgenoteerde culturele beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt in culturele projecten die de ontwikkeling en het behoud van cultuur stimuleren. Naast grote projecten passen ook kleinere culturele initiatieven in het beleggingsbeleid. Zo belegt het fonds bijvoorbeeld in musea, theaters, kunstenaars en podia.

Adres:
Churchillplein 1
7314 BZ
Apeldoorn
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.