Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Maatschap De Winter - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Maatschap Braakman Maatschap Braakman Biologische landbouw
Maatschap Cuppen-Cuppen Maatschap Cuppen-Cuppen Biologische landbouw
Maatschap Jantjes Maatschap Jantjes Biologische landbouw
Maatschap Martens-Suijkerbuijk Maatschap Martens-Suijkerbuijk Biologische landbouw

Maatschap De Winter

Biologische landbouw (Natuur en milieu)

De heer J.A.M. de Winter en mevrouw J.T.A. de Winter-Weevers exploiteren met hun maatschap een biologisch akkerbouwbedrijf. Hier worden gewassen geteeld als spinazie, wortelen, uien, haver, tarwe en suikermaïs. Verder hebben zij als bedrijf een re-integratie taak om mensen die bijvoorbeeld overspannen zijn geraakt weer op de rit te helpen.

Biologische landbouw

Biologische landbouw erkent de relatie tussen de omgeving, gezondheid en wat we eten. Daarnaast krijgt dierenwelzijn, het vermijden van gebruik van pesticiden en kunstmest veel aandacht. Biologische landbouw stoot minder CO2 uit dan traditionele landbouw en voorkomt uitputting natuurlijke hulpbronnen. Daarom financiert Triodos Bank in deze sector biologische bedrijven die zuivel en vlees produceren en bosbouwers en fruittelers.  

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiële status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Olsterweg 23
8256 RV
Biddinghuizen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.