Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Somewhere - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Sis Josip Sis Josip Kunst en cultuur
Smart Estate B.V. Smart Estate B.V. Kunst en cultuur
Sophie's Kunstprojecten Sophie's Kunstprojecten Kunst en cultuur
Soraya Ebrahimi Soraya Ebrahimi Kunst en cultuur

Somewhere

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Somewhere werkt aan vernieuwende speel- en leeromgevingen. De stichting werkt met nieuwe energie voor nieuwe generaties die de dingen anders willen. Somewhere wil stimulerende plekken creëren waar dynamische processen van leren, zoeken, wensen en proberen kunnen plaatsvinden.

http://www.nowhere.nl/

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Triodos Cultuurfonds

Triodos Cultuurfonds is het enige beursgenoteerde culturele beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt in culturele projecten die de ontwikkeling en het behoud van cultuur stimuleren. Naast grote projecten passen ook kleinere culturele initiatieven in het beleggingsbeleid. Zo belegt het fonds bijvoorbeeld in musea, theaters, kunstenaars en podia.

Adres:
Madurastraat 90
1094 GS
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.