Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Eemland Wonen - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Eemland Wonen

Zorg (Sociale economie)

Met behulp van een lening van Triodos Bank bouwt woningcorporatie Eemland Wonen in Eemnes een gezondheidscentrum. Hierin vestigen zich een apotheek, huisartsenpraktijken en andere (para-) medische organisaties. Als maatschappelijke organisatie draagt Eemland Wonen met de bouw van dit centrum bij aan een primaire behoefte van de inwoners van Eemnes, namelijk een locatie waar de aanbieders van zorg bij elkaar zijn gehuisvest en zo de dienstverlening kunnen optimaliseren. Het concept is gebaseerd op het uitgangspunt dat het leveren van huisvesting en het leveren van zorg gescheiden dienen te zijn. Zo doet elke betrokken organisatie waar hij goed in is: de corporatie verhuurt en beheert, de zorginstellingen leveren zorg (-producten) en de Triodos levert de financiering.

http://www.eemlandwonen.nl

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
De Geerenweg 4
3741 RS
Baarn
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.