Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van De overmolen - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

De overmolen

Zorg (Sociale economie)

De vzw De Overmolen is actief in diverse domeinen van de sociale economie en welzijnswerk in Brussel. De vereniging zorgt onder meer voor sociale huisvesting en helpt nieuwe initiatieven die armoede tegengaan, opstarten. De focus daarbij ligt op de herintegratie van kansengroepen in de samenleving. Op het domein De Kleppe in Everbeek begon de vzw in 2015 met de renovatie van een kloostergebouw dat uitkijkt op de Vlaamse Ardennen. Het wordt omgevormd tot een zorgcentrum en vakantiehuis met plaats voor 36 mensen met een financiële, fysieke of mentale handicap. Zij kunnen er een betaalbare vakantie doorbrengen met aangepaste activiteiten en zorg. Triodos Bank heeft een krediet verleend om de renovatie te financieren.

http://www.deovermolen.be

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Everbeekplaats 4
9660
Everbeek
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.