Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Aardevol - De krekel en de mier - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Aardevol - De krekel en de mier

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

Aardevol cvba is een biologisch tuinbouwbedrijf dat sinds 2008 actief is in de Tongerse deelgemeente Mal. Het bedrijf is opgestart als een éénmanszaak met Bert als zelfstandige boer. In 2014 schakelde hij over naar een coöperatieve vennootschapsvorm, om zo de deur open te zetten voor verdere groei met nieuwe partners en de uitbouw van het gemeenschapsleven rond de boerderij. De onderneming verkoopt zijn oogst via de korte keten, zowel in de eigen boerderijwinkel ‘De krekel en de mier’ als op markten. Naast de eigen teelt bevat het aanbod ook een kleiner aandeel bioproducten van collega-telers of de groothandel. Aardevol cvba staat op de markt van Tongeren en op de markten van Spa, Huy, Malmedy en Verviers. Die laatste vier marktplaatsen nam de onderneming over van een marktkramer die met pensioen ging. Triodos Bank heeft een krediet verleend om de overname te financieren.

http://www.de-krekel-en-de-mier.be

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Heldenstraat 2
3700
Mal
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.