Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg De Pont - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg De Pont

Zorg (Sociale economie)

Lange Ridderstraat 20
2800 Mechelen
Het Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg (CGG) De Pont biedt preventieve en ambulante hulpverlening aan voor kinderen, jongeren, volwassen en senioren met ernstige psychologische problemen en psychiatrische stoornissen. Het is een tweedelijnsvoorziening, wat wil zeggen dat patiënten er terecht kunnen nadat ze doorverwezen werden door een huisarts of een andere professionele hulpverlener. Het centrum heeft vestigingen in Boom, Lier en Mechelen. De ‘buddywerking’ brengt mensen met psychische problemen in contact met andere mensen om samen activiteiten te doen. De preventieve activiteiten focussen vooral op druggebruik en zelfmoord. Verder heeft De Pont een specifieke werking rond problemen op school en een forensisch team. Triodos Bank heeft De Pont kredieten verleend om zijn gebouw in de Lange Ridderstraat in Mechelen te verbouwen en herin te richten.

http://www.cggdepont.be/

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Lange Ridderstraat 20
2800
Mechelen
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.