Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Vents du Sud - Vents D'Autelbas - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Vent de Thiérache 1 sas Vent de Thiérache 1 sas Duurzame energie
Vent de Thiérache 2 sas Vent de Thiérache 2 sas Duurzame energie
Vleemo Nv Vleemo Nv Duurzame energie
Wal d'Or Wal d'Or Duurzame energie

Vents du Sud - Vents D'Autelbas

Duurzame energie (Natuur en milieu)

In Hondelange, in de buurt van Aarlen, werd een windpark van 6 windmolens opgetrokken naast de E411. Een van die turbines is eigendom van de burgercoöperatie Vents du Sud, die werd opgericht door een 30-tal buurtbewoners. Hun doel: iedereen de kans geven om rechtstreeks te investeren in lokale groene energieprojecten, en zo ook te delen in de toekomstige winsten. In 2014 hadden er zich al meer dan 250 coöperanten aangesloten bij Vents du Sud. Hun turbine heeft een vermogen van 2 MW, en levert voldoende groene stroom leveren voor het jaarverbruik van 1.230 gezinnen. Triodos Bank heeft een krediet verleend voor de bouw van de coöperatieve windmolen via de projectvennootschap Vents d’Autelbas, 100% eigendom van Vents du Sud.

http://www.ventsdusud.be

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Adres:
Rue des Espagnols 144
6700
Arlon
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.