Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Notos Wind - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Maatschap Perdok Maatschap Perdok Duurzame energie
Meerwind Meerwind Duurzame energie
OSKneT OSKneT Duurzame energie
Olde Tocht BV Olde Tocht BV Duurzame energie

Notos Wind

Duurzame energie (Natuur en milieu)

Notos Wind is onderdeel van Windpark Leimuiderbrug in de gemeente Haarlemmermeer. Het park bestaat uit 2 windturbines van het type Enercon E70 (2MW). Het ligt in Weteringbrug langs de A4, een aantal kilometer ten zuiden van Schiphol.

Het park produceert jaarlijks ongeveer 7.300.000 kWh. Dat is goed voor de stroomvoorziening van ongeveer 2.200 huishoudens.

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiƫle status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Karturf 35
8447 DS
Heerenveen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.