Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van EkoPlaza Nijmegen - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
EkoPlaza Leiden EkoPlaza Leiden Natuurvoeding
EkoPlaza Nijkerk EkoPlaza Nijkerk Natuurvoeding
EkoPlaza Soest EkoPlaza Soest Natuurvoeding
Ekodis Ekodis Natuurvoeding

EkoPlaza Nijmegen

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

Bewust lekker eten is een betaalbare keuze geworden dankzij EkoPlaza, de biologische supermarkt.

EkoPlaza is een biologische supermarktketen in Nederland. In ruime, overzichtelijke winkels wil EkoPlaza consumenten het grootste aanbod biologische producten doen en de voordelen van biologisch produceren en consumeren op een laagdrempelige, aantrekkelijke manier onder de aandacht brengen. Door de transparante samenwerking met boeren en telers kan de winkel haar prijzen laag houden.

Deze vestiging bevindt zich op de Ziekerstraat in Nijmegen. Hier is een ruim aanbod van biologische producten. Ook voor degenen die een aangepast eetpatroon zoals gluten- of suikervrij hebben bieden ze een grote keus aan boodschappen.

http://www.ekoplaza.nl/vestigingen/nijmegen-ziekerstraat/

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Ziekerstraat 79-81
6511 LG
Nijmegen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.