Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Medicavastgoed - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Maliesingel 38-40 Maliesingel 38-40 Duurzaam vastgoed
Mediahaven Mediahaven Duurzaam vastgoed

Medicavastgoed

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

VZG Nederland B.V. heeft in opdracht van Medica Vastgoed B.V. een gedeelte van het voormalig politiebureau aan de Laan van Meerdervoort 211k verbouwd tot een modern gezondheidscentrum voor huisartsen en een apotheek. Het uit 1900 stammende monument is in zijn oude luister hersteld waarbij in het restauratieplan de rijke decoraties met erkers, torentjes, daklijsten en glas-in-lood-ramen zijn teruggebracht. Het monument is opgewaardeerd naar een A++ duurzaamheidslabel.

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Laan van Meedervoort 211k
Bergambacht
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.