Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Villa Boerebont

Zorg (Sociale economie)

Villa Boerebont is een jeugdhulporganisatie die zich inzet voor jongeren die door diverse omstandigheden tussen wal en schip terecht zijn gekomen. Ze zijn hierdoor (nog) niet in staat hun plek te vinden in de maatschappij.

Ieder mens wordt geboren met kwaliteiten en talenten, echter niet ieder kind of jongere krijgt de kans deze optimaal tot ontwikkeling te laten komen. Dit kan zijn door tal van oorzaken en problemen. Soms gelegen in de problematiek van de jongere, soms in die van zijn leefomgeving, soms door een combinatie hiervan. Bij Villa Boerebont biedt een plek waar jongeren hun kansen, krachten en kwaliteiten optimaal kunnen ontwikkelen. De basis hiervoor ligt in een prettige, veilige, geborgen en stabiele woonomgeving, begeleiding vanuit nabijheid en een zinvolle dag invulling.
De villa biedt zorg, zo normaal als mogelijk en zo speciaal als nodig, net zo lang de jongere er klaar voor is zijn of haar plek in de maatschappij te betreden.

http://villaboerebont.nl/

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Frankenthalerstraat 14
4816 KA
Breda
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.