Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Windpark Hellegatsplein - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Windpark Derde Dijk Windpark Derde Dijk Duurzame energie
Windpark Estlandweg II Windpark Estlandweg II Duurzame energie
Windpark Kerkmeerweg Windpark Kerkmeerweg Duurzame energie
Windpark Kreekraksluis Windpark Kreekraksluis Duurzame energie

Windpark Hellegatsplein

Duurzame energie (Natuur en milieu)

Windpark Hellegatsplein bestaat uit vier windturbines. Het park ligt vlakbij nhet knooppunt Hellegatsplein. De turbines zijn van het type Alstom Eco 110 (3MW).

Het park produceert jaarlijks ongeveer 36.000.000 kWh. Dat is goed voor de energievoorziening van 10.285 huishoudens.

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiƫle status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Sluispad 1
Ooltgensplaat
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.