Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

De Ent

Zorg (Sociale economie)

De Ent is een kleinschalige woonvorm waar in gezinsverband kinderen en jongeren, met hun beperkingen, mogen opgroeien en uitgroeien tot volwaardige participanten in onze samenleving. Vanuit het gezinshuis kan de laatste stap naar zelfstandigheid genomen worden.

In de vrijstaande woning van de Ent bevinden zich drie ruime appartementen en een gezamenlijke ontmoetingsruimte. Afhankelijk van de ondersteuningsvragen wordt er begeleiding geboden.

Vanuit het gedachtegoed dat langdurige relatieopbouw de stabiele factor is voor een positieve ontwikkeling, kunnen kinderen en jongeren een fundament opbouwen waarop zij als volwassenen hun leven kunnen opbouwen.

http://www.de-ent.nl/

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Grotestraat 35
5821 AB
Vierlingsbeek
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.