Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Wijkgezondheidscentrum MediKuregem - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Wijkgezondheidscentrum MediKuregem

Zorg (Sociale economie)

Het Wijkgezondheidscentrum MediKuregem heeft als doel de inwoners uit de buurt kwaliteitsvolle, laagdrempelige en multidisciplinaire eerstelijnsgezondheidszorg te bieden. Die zorg wordt verstrekt binnen het kader van een forfaitair betalingssysteem. Het ziekenfonds betaalt rechtstreeks een vaste bijdrage, zodat de patiënt niet hoeft te betalen. Daarnaast besteedt het centrum ook bewust aandacht aan patiëntgerichte ziektepreventie en wijkgerichte gezondheidspromotie. Het resultaat is een lokale gezondheidsdienst met een sterk gepersonaliseerde aanpak, die bovendien toegankelijk is voor iedereen. Triodos Bank heeft de aankoop gefinancierd van een aanpalend huis naast het bestaande wijkgezondheidscentrum.

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Joseph Dujardinstraat 8
1070
Brussel
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.