Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Storm Windpark Geel - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Storm Windpark Geel

Duurzame energie (Natuur en milieu)

Naast de E313 in Geel, in de omgeving van het bedrijventerrein Liessel, bouwde de Vlaamse windenergieproducent Storm een windpark van 3 turbines. Met een mast van 100 meter hoog en wieken van 50 meter zijn de windmolens in totaal 150 meter hoog. Samen hebben ze een totale capaciteit van 6 megawatt. De turbines produceren jaarlijks 16.500 MWh groene stroom, goed voor het jaarlijkse verbruik van 4.700 gezinnen. Via een coöperatie kunnen buurtbewoners mee investeren in de turbines, en zo delen in de winsten. Het park ligt in de onmiddellijke omgeving van het windpark van Storm in Westerlo. De locatie is strategisch gekozen: naast een industrieterrein en een snelweg, waar geen natuur- of andere beschermde gebieden in de buurt zijn. Triodos Bank heeft de parken in Geel en Westerlo gefinancierd.

http://www.storm.be

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Adres:
Hogehofstraat
9708
Geel
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.