Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Kostverlorenhof - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Klein Heiligland Klein Heiligland Duurzaam vastgoed
Koningslaan Koningslaan Duurzaam vastgoed
Krebeco Real Estate Krebeco Real Estate Duurzaam vastgoed
Laan van Westenenk Laan van Westenenk Duurzaam vastgoed

Kostverlorenhof

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Triodos Bank financiert de duurzame herontwikkeling van een voormalig kantoorpand naar 54 appartementen. Deze herontwikkeling past binnen de criteria voor het verkrijgen van een Groenverklaring. Met deze transformatie wordt een bijdrage geleverd aan het terugdringen van leegstaande kantoorruimte en wordt energiezuinige huisvesting gecreëerd.

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiële status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Kostverlorenhof 2-5
1183HE
Amstelveen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.