Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van De St@art van Apenheul - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
De Schiedamse Monumenten De Schiedamse Monumenten Duurzaam vastgoed
De Smederij De Smederij Duurzaam vastgoed
De Wereld De Wereld Duurzaam vastgoed
De Zon Haarlem Monumenten De Zon Haarlem Monumenten Duurzaam vastgoed

De St@art van Apenheul

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

De Apenheul ligt in een groen Veluws bos met meer dan 300 bijzondere bewoners: apen. Stichting Apenheul zet zich in voor apen hier en hun wilde soortgenoten. In het park loop je als bezoeker los tussen de apen. Je zit dus letterlijk midden in hun wereld. En daardoor zie je wat er speelt. Hoe leiders zich gedragen, hoe problemen worden opgelost en hoe wordt geliefkoosd.

Aan de rand van Apenheul ligt het congrescentrum De St@art. Ontworpen door de bekende architect Thomas Rau. Hij heeft een vooruitstrevende kijk op bouwen en laat esthetiek en duurzaamheid hand in hand gaan. Dit gebouw biedt ruimte voor vergaderingen, congressen, feestjes etc.

http://www.apenheul.nl/arrangementen/zakelijk/locaties/

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
J.C. Wilslaan 31
7313 HK
Apeldoorn
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.