Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Elysée Montmartre - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Contredanse Contredanse Kunst en cultuur
Dynamo COOP SPRL Dynamo COOP SPRL Kunst en cultuur

Elysée Montmartre

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Het Elysée Montmartre is een beroemde concertzaal aan de voet van Montmartre. Het is de zaal waar de French Cancan ontstond. Ze opende in 1807 en door de opvallende, atypische architectuur was ze ook een bron van inspiratie voor beroemde kunstenaars uit de negentiende eeuw, zoals Toulouse Lautrec, Emile Zola en Guy de Maupassant. Van 1980 tot 2011 gaven heel wat grote talenten er concerten. De zaal staat voor een rijk cultureel Frans erfgoed maar moest in 2011 sluiten door een brand. Julien Labrousse en Abel Nahmias, die eerder al samenwerkten voor de overname van het theater Trianon, zullen de locatie voortaan nieuw leven inblazen met een kwalitatieve programmatie. Triodos Bank begeleidt hen daarbij en heeft een cofinanciering verleend voor de renovatie van het Elysée Montmartre.

http://www.elysee-montmartre.com/

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Boulevard Rochechouart 72
Paris
France

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.