Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Windkracht Beheer - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
WindinL WindinL Duurzame energie
Windkr-acht Windkr-acht Duurzame energie
Windmolen Boerenzwaluw Windmolen Boerenzwaluw Duurzame energie
Windpark De Hondtocht B.V. Windpark De Hondtocht B.V. Duurzame energie

Windkracht Beheer

Duurzame energie (Natuur en milieu)

Windkracht Beheer is een bedrijf dat voor windturbine-eigenaren de windturbines beheert. Het bedrijf is als deskundige de schakel tussen windturbine-eigenaar en onderhoudsdienst/turbineleverancier. Het beheren is proactief operationeel, contractueel en administratief. Verder doet Windkracht Beheer aan projectontwikkeling, -realisatie en begeleiding bij de opbouw van windturbines met de voorkeur voor windturbines die ze zelf gaan beheren. Voor beheer werkt Windkracht Beheer in een beperkt gebied rond de provincie Zeeland, voor de overige projecten gebruiken we onze 100% elektrisch aangedreven auto's, die we opladen met de zonnepanelen (60 st.) op ons dak.

http://www.windkrachtbeheer.nl/

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Adres:
Danielsweg 27
4451 HP
Heinkenszand
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.