Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Matexi - Het Laere - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Greenhouse Brussels Greenhouse Brussels Duurzaam vastgoed
Herpain Urbis Herpain Urbis Duurzaam vastgoed
IMBOFISC - The Lodge IMBOFISC - The Lodge Duurzaam vastgoed

Matexi - Het Laere

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Matexi is al meer dan 70 jaar actief in de ontwikkeling van vastgoed. De onderneming focust zich steeds meer op de (her)ontwikkeling van volledige stadsbuurten die zowel duurzaam als betaalbaar zijn, en waar het aangenaam wonen, werken en winkelen is. Daarbij gaat er veel aandacht naar het geheel, de gemeenschappelijke infrastructuur, groen, de nabijheid van scholen of crèches, mobiliteit en dergelijke meer. In Roeselare, op wandelafstand van het station en het centrum, bouwt Matexi aan de wijk Het Laere. In totaal komen daar 188 appartementen en 11 gezinswoningen, met een E-peil dat varieert van 53 tot 68. De volledige wijk wordt autovrij, er komen ook winkelruimtes en kantoren, en een bestaand park wordt met een derde uitgebreid. De volledige afwerking is voorzien voor 2019. Triodos Bank heeft een krediet verleend om een deel van de eerste fase van het project te financieren.

http://www.matexi.be

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Noordhof
8800
Roeselare
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.