Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Heerlijckyt Van Elsmeren - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Heerlijckyt Van Elsmeren

Recreatie (Cultuur en welzijn)

Ontmoeting, ontplooiing, ontwikkeling: dat staat centraal in het conferentiecentrum De Heerlijckyt Van Elsmeren. Het is gevestigd in een mooi en beschermd zeventiende-eeuws kasteel, en omgeven door een ruim domein met veel groen. In dat inspirerende kader kunnen bedrijven, non-profitorganisaties en ook particulieren zich herbronnen, brainstormen, opleidingen volgen of aan teambuilding doen. In samenwerking met vaste partners biedt De Heerlijckyt een gevarieerd opleidingenaanbod aan. Er is ook een gebouw dat te huur is voor feesten. Het centrum begon met renovatie- en nieuwbouwwerken om zijn capaciteit uit te breiden. Dankzij drie nieuwe laagenergiepaviljoenen wordt het aantal slaapkamers opgetrokken van 26 naar 38. Er komen ook meer multifunctionele zalen. Triodos Bank heeft kredieten verleend om de bouw- en renovatiewerken te financieren.

http://www.heerlijckyt.org

Recreatie

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer parken, kampeer- terreinen en projecten op het gebied van eco toerisme.

Adres:
Weg op Halen 2
3450
Geetbets
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.