Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van La Ferme Larock - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Ferme de Sainte Barbe - APJ sprl Ferme de Sainte Barbe - APJ sprl Biologische landbouw
Klokhofstede cvba Klokhofstede cvba Biologische landbouw
La Ferme au Moulin La Ferme au Moulin Biologische landbouw
La Ferme de la Sarthe La Ferme de la Sarthe Biologische landbouw

La Ferme Larock

Biologische landbouw (Natuur en milieu)

De boerderij La Ferme Larock in Rotheux, op 15 kilometer van Luik, is een familiebedrijf dat al sinds 1927 bestaat. In 1986 nam Louis Larock het over. Volgens de principes van de biodynamische landbouw kweekt hij groenten en fruit, maakt hij melk, kaas en yoghurt, en produceert hij ook runds- en varkensvlees. Verder houdt hij bijen voor de honing en maakt hij zijn eigen confituur. Al dat lekkers is te koop in een winkel op de boerderij en via groepsaankopen. Op de boerderij kan je ook opleidingen biodynamische landbouw volgen. Er komen (steiner)scholen op bezoek, en er verblijven mensen die tijdelijk meedraaien in het bedrijf: vrijwilligers, mensen in moeilijke situaties of mensen met een handicap. Tot slot organiseert Louis Larock geregeld feesten op zijn boerderij. Triodos Bank heeft een krediet verleend om de stal van de boerderij te moderniseren.

http://www.fermelarock.be/

Biologische landbouw

Biologische landbouw erkent de relatie tussen de omgeving, gezondheid en wat we eten. Daarnaast krijgt dierenwelzijn, het vermijden van gebruik van pesticiden en kunstmest veel aandacht. Biologische landbouw stoot minder CO2 uit dan traditionele landbouw en voorkomt uitputting natuurlijke hulpbronnen. Daarom financiert Triodos Bank in deze sector biologische bedrijven die zuivel en vlees produceren en bosbouwers en fruittelers.  

Adres:
Rue Duchêne 12
4120
Rotheux-Rimière
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.