Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Mikanna - Orpea Belgium - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Mikanna - Orpea Belgium

Zorg (Sociale economie)

De rusthuisgroep Orpea heeft in België meer dan 61 vestigingen, met plaats voor 7.387 bewoners, en dat aantal blijft groeien. Een van de nieuwbouwprojecten van Orpea Belgium maakt deel uit van een nieuwe intergenerationele en duurzame wijk van 15 hectare, ‘Bella Vita’ genaamd. Behalve het nieuwe woon- en zorgcentrum van Orpea komen er een crèche, een zwembad, een gemeenschappelijke moestuin, een medisch centrum en gemeenschappelijke ruimtes voor bijeenkomsten. De gebouwen zullen er passief of bijna passief opgetrokken worden en deze zullen zo gebouwd zijn dat ze doorheen de tijd van samenstelling kunnen veranderen. De wijk zal aangepast zijn aan mensen met beperkte mobiliteit. Voor de verwarming komt er een gemeenschappelijk en energie-efficiënt netwerk. Triodos Bank heeft een krediet verleend voor de bouw van het nieuwe woon- en zorgcentrum via Mikanna, een dochteronderneming van Orpea Belgium. Het centrum biedt plaats voor meer dan 100 bewoners, en daarnaast zijn er ook nog 50 serviceflats.

http://orpea.be/NL/

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Drève des 10 mètres
1410
Waterloo
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.