Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Cels Energie SAS - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Cels Energie SAS

Duurzame energie (Natuur en milieu)

CELS Energie SAS bouwde een uitbreiding aan een windpark in Longueville-sur-Aube en aanpalende gemeentes in Noord-Frankrijk. De projectvennootschap staat ook in voor de uitbating van de extra zes windturbines. Drie windmolens hebben een masthoogte van 98 meter, de andere drie hebben een masthoogte van 104 meter. Samen hebben ze een totaal vermogen van bijna 14 MW, waarmee ze voldoende groene stroom produceren voor het jaarverbruik van 6.860 gezinnen. Het park is een project van ontwikkelaar Ventis, in samenwerking met lokale spelers. Ventis bouwde al heel wat windparken in Frankrijk en België, waaronder het eerste windpark in Henegouwen, gelegen in Dour en Quiévrain. Triodos Bank heeft een krediet verleend om de uitbreiding van het windpark in Longueville-sur-Aube te financieren.

http://www.ventis.eu

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Adres:
Route de Charny 12
10170
Longueville-sur-Aube
France

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.