Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Ons Sporthuis - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Ons Sporthuis

Recreatie (Cultuur en welzijn)

Stichting Ons Sporthuis in Urk faciliteert onder andere de Urkse Hapkido-vereniging door het ter beschikking stellen van een accommodatie voor het beoefenen van hapkido, hankido en hankumdo. Chongmukwan is de Koreaanse naam van deze vereniging, dit betekent de school voor de oprechte vechtkunst. Centraal in deze sport staan discipline, doorzettingsvermogen, respect en rust. De leraren doceren volgens een holistische visie, niet alleen op de mat maar ook erbuiten dragen zij dit uit, zij fungeren als voorbeeld voor kinderen. Men geeft lessen aan groepen die op verschillende niveaus sporten, docenten geven daarnaast clinics aan scholen. Stichting Ons Sporthuis is een sportplek/-huis voor meerdere verenigingen die vergelijkbare normen en waarden hebben en zal onderdeel uitmaken van de sportboulevard van Urk.

http://www.onssporthuis.nl/

Recreatie

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer parken, kampeer- terreinen en projecten op het gebied van eco toerisme.

Adres:
Golfoploop 6
8322 BR
Urk
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.