Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van AZ Sint-Augustinus Veurne - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

AZ Sint-Augustinus Veurne

Zorg (Sociale economie)

Het AZ Sint-Augustinus Veurne is een regionaal algemeen ziekenhuis in de Westhoek. Dagelijks staan meer dan 60 artsen en 600 medewerkers er in voor kwaliteitsvolle zorg. Het ziekenhuis telt meer dan 200 bedden voor klassieke hospitalisatie en een kleine 50 plaatsen in het dagziekenhuis. Verder is er een dienst intensieve zorgen en een dienst gespecialiseerde spoedgevallenzorg die ook MUG-interventies uitvoert. Het ziekenhuis begon eind 2012 met een aantal grote bouw- en renovatiewerken, om uit te breiden en de bestaande afdelingen te moderniseren. Triodos Bank heeft een krediet verleend voor de aankoop van nieuw medisch materiaal.

http://www.azsav.be

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Iepersesteenweg 100
8630
Veurne
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.