Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Cirkant vzw - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
CEDAS CEDAS Maatschappelijke projecten
Centre Liegeois d'Intervention Familiale Centre Liegeois d'Intervention Familiale Maatschappelijke projecten

Cirkant vzw

Maatschappelijke projecten (Sociale economie)

Cirkant is actief in de bijzondere jeugdzorg en aanverwante sectoren. De organisatie biedt hulp en ondersteuning aan kinderen, jongeren en gezinnen in moeilijke situaties. Bijvoorbeeld langdurige spijbelaars of jongeren die criminele feiten gepleegd hebben. Voor die laatste groep organiseert Cirkant onder meer gemeenschapsdienst, leerprojecten en herstelbemiddeling. In het leefhuis ‘Neerhof’ worden jongeren van heel kortbij begeleid in hun persoonlijke problematiek. Oudere adolescenten kunnen er in studio’s verblijven waar ze worden voorbereid op de stap naar zelfstandig wonen. Cirkant besloot het leefhuis te verhuizen naar een nieuwe, ruimere en modernere locatie. Triodos Bank heeft de verbouwings- en uitbreidingswerken voor die nieuwe locatie gefinancierd.

http://www.cirkant-vzw.be

Maatschappelijke projecten

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere initiatieven op het gebied van sociale voorzieningen, werkgelegenheids- programma's, (re) integratie, jongeren- centra en wijkcentra.

Adres:
Steenweg op Oosthoven 21
2300
Turnhout
België

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.

 

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.