Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Praktijkhuis De Wijngaard - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Praktijkhuis De Wijngaard

Zorg (Sociale economie)

Praktijkhuis De Wijngaard is een nieuwe interdisciplinaire huisartsenpraktijk. De twee oprichtende artsen willen kwaliteitsvolle zorg bieden met aandacht voor alle aspecten van welzijn: medisch, psychisch, sociaal en maatschappelijk. Zorgverleners uit andere disciplines van de eerste lijn zullen het team in de toekomst versterken. De Wijngaard wil een divers publiek uit alle lagen van de bevolking bereiken, en op termijn overschakelen naar het forfaitaire betalingssysteem. Dan hoeven patiënten zelf niet te betalen voor een consultatie, omdat de praktijk een vast maandelijks bedrag per patiënt krijgt van het ziekenfonds. Wie het financieel moeilijk heeft, hoeft nu al enkel remgeld te betalen, dankzij een derdebetalersregeling. Triodos Bank heeft de aankoop van het gebouw van de praktijk gefinancierd.

http://www.praktijkhuisdewijngaard.be

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Wijngaardstraat 2
3290
Diest
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.