Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Parkresidentie - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Parkresidentie

Zorg (Sociale economie)

De vzw Parkresidentie omvat 32 serviceflats en een dienstencentrum. De gebouwen kijken uit op een park en liggen op wandelafstand van het centrum van Jette. In het dienstencentrum zijn alle senioren uit de buurt welkom om te komen eten en deel te nemen aan verschillende activiteiten zoals aquagym, computerles, kaartspelen, filmvoorstellingen of informatieve voordrachten. De vzw heeft een bouwgrond gekocht aan de Odon Warlandlaan waar een nieuwbouw (Warlandis) wordt opgetrokken. Daarmee verhoogt de instelling haar capaciteit fors. Er komen 93 plaatsen voor zorgbehoevenden, 19 serviceflats en een dienstencentrum. Triodos Bank heeft een krediet verleend voor de aankoop van de bouwgrond.

http://www.parkresidentiejette.be

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Odon Warlandlaan
1090
Brussel
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.