Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Le Potelier - Villa Pilifs - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Le Potelier - Villa Pilifs

Zorg (Sociale economie)

De vzw Le Potelier maakt deel uit van de Pilifs-groep, die verschillende activiteiten overkoepelt in de sociale economie en de begeleiding van mensen met een handicap. De vereniging bestaat al sinds 1984 en besloot om in 2014 een aangepaste groepswoning te bouwen voor 20 volwassenen met een mentale handicap. Het beheer van de woning komt in handen van een nieuwe vzw, ‘Villa Pilifs’. De nieuwe woning beantwoordt ook aan een vraag van ouders wiens kinderen het dagcentrum Le Potelier des Pilifs bezoeken, dat tal van activiteiten organiseert zoals timmerwerk, artisanaat of tuinieren. De bouwkosten voor de aangepaste woning zijn voor een groot deel gefinancierd met subsidies en giften. Triodos Bank heeft een krediet verleend om een deel van de subsidies voor te financieren. Aan Ferme Nos Pilifs verleende de bank eerder al krediet.

http://www.pilifs.be/

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Rue du Craetveld 124
1120
Bruxelles
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.