Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van International Platform for Art Research & Conservation - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Fonds Félicien Rops Fonds Félicien Rops Kunst en cultuur
HUSH SNC HUSH SNC Kunst en cultuur

International Platform for Art Research & Conservation

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Het ‘International Platform for Art Research and Conservation cvba’ (IPARC) biedt restauratie- en conservatiediensten aan voor musea, verzamelaars, kerkfabrieken en kunstliefhebbers. IPARC beschikt over een groot atelier en lab met gespecialiseerde apparatuur en een deskundig, multidisciplinair team van gekwalificeerde restauratoren. Hun specialiteiten zijn heel divers: oude meesters, moderne materialen en hedendaagse kunst, hout, polychromie, steen en papier. Door de sterke groei van de activiteiten (met het nieuwe kunstdepot ARTPORT in 2015) had IPARC behoefte aan extra werkkapitaal. Triodos Bank heeft daarvoor een kaskrediet verleend. De bank verleende ook een waarborg in het kader van opdrachten voor de overheid.

http://www.iparc.eu

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Haachtsesteenweg 162B
1820
Melsbroek
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.